Producatori piese auto cu care lucram

Ate   Bilstein

 
Bosal   Bosch    BU Drive   Clean Filters   DAYCO   Delphy   Eibach  

FACET

GATES   HELLA   INA   LEMFORDER   MAHLE ORIGINAL   MANN FILTER   MEYLE   MINTEX   NISSENS   OSRAM
PHILIPS   PURFLUX   QUINTON HAZELL   QWP   RTS   RUVILLE   SCHLUTTER TURBOLADER   SKF   SNR   TRW   TYC   VALEO

Vopsitorie auto

Vopsitorie AutoRealizam in cadrul service-ului nostru auto operatii de vopsitorie caroserii auto. Aceasta operatie se poate face pe de-a intregul sau pe bucati in functie de necesitatile avariei ce trebuie remediata. Fie ca vopseaua este deteriorata de la conditiile atmosferice sau in urma unor evenimente rutiere neplacute este la fel de important sa dam un luciu nou masinii dumneavoastra. O ferim astfel de viitoare coroziuni asupra caroseriei si se prelungeste astfel durata de viata a masinii dumneavoastra. In vopsitoria noastra auto folosim tehnologia Saeco (cuptor de vospitorie auto marca Saeco) iar intaotdeauna avem grija sa selectam cu grija vopselurile. Combinatia de vopseluri se face pe calculator conform cu specificatiile producatorului masinii dumneavoastre.

Dupa vopsitorie acordam o grija deosebita polisharii si ceruirii  deoarece pot ajuta la pastrarea in conditii bune a vopselei reperelor de caroserie.

In caz de sunteti interesat de serviciul nostru de vopsitorie auto va invitam sa va programati la o consultanta cu masina si sa stabilim impreuna care sunt pasii de urmat in acest sens. De asemenea daca aveti intrebari suplimentare despre serviciul de vopsitorie auto va invitam sa ne scrieti mai jos ceea ce va intereseaza si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.