Producatori piese auto cu care lucram

Ate   Bilstein

 
Bosal   Bosch    BU Drive   Clean Filters   DAYCO   Delphy   Eibach  

FACET

GATES   HELLA   INA   LEMFORDER   MAHLE ORIGINAL   MANN FILTER   MEYLE   MINTEX   NISSENS   OSRAM
PHILIPS   PURFLUX   QUINTON HAZELL   QWP   RTS   RUVILLE   SCHLUTTER TURBOLADER   SKF   SNR   TRW   TYC   VALEO

Campanie promotionala 21-03-2016

Prezentare service

Service-ul auto Adely nu este doar un alt service de cartier sau de duzina.

Ne-am asociat gratie pasiunii noastre pentru masini si din dorinta de a oferi pe piata romaneasca o consultanta tehnica si o manopera de calitate superioara. Trusele complete de scule speciale pentru fiecare marca auto arata preocuparea noastra pentru mecanica auto.

Avantajele clientului:

  • Asistenta de specialitate gratuita in deschiderea si inchiderea dosarului de dauna;
  • Eliberarea imediata a autoturismului din service dupa efectuarea reparatiei (decontarea se va face direct intre service si societatea de asigurare respectiva).

Lucram cu toate societatile de asigurari mai putin ASTRA.

 Prezentare Campanie Promotionala

 Campania va incepe pe data de 21.03.2016 ora 00:00 si se va incheia la data de 21.03.217 la ora 23:59:59.

Campania promotionala este destinata tuturor persoanelor fizice cu varsta minima de 18 ani sau celor juridice care indeplinesc conditiile prevazute la art.2 (vezi regulamentul).

In cadrul acestei promotii, clientii indeplinind conditiile mentionate la art.2 (vezi regulamentul), pot beneficia de urmatoarea oferta:

  • Vouchere valorice in valoare totala de 100 Ron – oferta valabila pentru autoturismele a caror valoare de reparatie stabilita prin deviz este cuprinsa intre 3000-5000 Ron;
  • Vouchere valorice in valoare totala de 150 Ron – oferta valabila pentru autoturismele a caror valoare de reparatie stabilita prin deviz este cuprinsa intre 5000-10.000 Ron;
  • Vouchere valorice in valoare totala de 200 Ron – oferta valabila pentru autoturismele a caror valoare de reparatie stabilita prin deviz este cuprinsa intre 10.000-20.000 Ron;
  • Vouchere valorice in valoare totala de 250 Ron – oferta valabila pentru autoturismele a caror valoare de reparatie stabilita prin deviz este mai mare de 20.000 Ron.

Voucherele se elibereaza numai proprietarilor autoturismelor care necesita reparatii in regim CASCO sau RCA.

Voucherul poate fi utilizat pentru achitarea exclusiva a serviciilor de manopera pentru orice interventie ulterioara asupra autoturismului.

 Regulament Promotie Cupon reducere